Palvelut

Haluatko yhteistyöhön kanssamme?

Teemme yleishyödyllistä tutkimusta yhdessä järjestöjen, säätiöiden, yritysten, kuntien ja ministeriöiden kanssa. Tuotamme tietoa myös tilaajan omiin tarpeisiin.

Miten pääset hankekumppaniksemme? Meitä ajaa tiedonhalu eli alkusysäyksenä voi olla vaikka ajankohtaisen uutisaiheen herättämä kysymys: mitä tästä pitäisi tietää lisää? Olemme selvittäneet mm. millaisia suomalaiset ovat identiteeteiltään, mitä tarkoittaa kestävä ruokajärjestelmä ja miten suomalaiset arvioivat yhteiskunnallista ilmapiiriä. Julkaisuja löydät täältä.

Tutkiaksemme kiinnostavia aiheita tarvitsemme kumppaneita, jotka arvostavat ja haluavat myös rahoittaa tutkimusta. Olemme tehneet yhteistyötä mm. Suomen Kulttuurirahaston, Svenska Folkskolans Vännerin, työ- ja elinkeinoministeriön, ulkoministeriön ja oikeusministeriön kanssa. Myös suurimmat kaupungit ovat kumppaneitamme. Keskustelemme siis avoimin mielin yhteistyöstä.

Hoidamme tutkimushankkeet käytännössä alusta loppuun. Suunnittelemme työt, hankimme aineistoja, teemme vaativia analyysejä, kirjoitamme ja tuotamme lopuksi käyttäjälähtöisen raportin ja selkeät presentaatiot.

Yleishyödyllisten tutkimushankkeiden rinnalla tarjoamme asiantuntijapalveluita ja teemme tilaustutkimuksia esimerkiksi järjestöjen, säätiöiden ja yritysten kehitystyön tueksi. Organisaatiot eivät elä tyhjiössä, siksi tieto ympäröivästä yhteiskunnasta ja kansalaisten ajattelusta on elintärkeää.

Katso viereiseltä palstalta, miten voit hyödyntää jo tuottamaamme tietoa.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun mielessäsi on tutkimusidea tai kaipaat tutkimustietoa työsi tueksi.

Hyödynnä osaamistamme

Meillä on osaamista ja intoa tuottaa tietoa, joka hyödyttää yhteiskuntaa laajasti. Ei tietoa kaapin pohjalle tai kovalevylle lepäämään, vaan järjestöjen ja kuntien kehittäjille, poliittiseen päätöksentekoon, yritysten tulevaisuustyöhön ja toimittajille, jotka haluavat kehystää juttujaan tutkimuksella. Ammattitaitoinen viestintä ja vuoropuhelu tiedon hyödyntäjien kanssa ovat tärkeä osa työtämme.

Teemme yleishyödyllisiä tutkimuksia yhdessä hankekumppaneiden kanssa. Sen lisäksi teemme tilaustutkimuksia. Painopisteitä ovat demokratia ja tasa-arvo sekä ruoka ja ympäristö.

Julkaisujamme voit lukea täältä, ja ajankohtaisista asioista viestimme myös Twitterissä, @e2_tutkimus.

Tutkijamme pitävät alustuksia, kirjoittavat kolumneja, suunnittelevat hankkeita ja kommentoivat muiden asiantuntijoiden tekstejä. Yhteistyö asiakkaiden kanssa ja tiedeyhteisön sisällä on tärkeää myös oman kehittymisemme kannalta.

Painava osa e2 Tutkimuksen työtä on toimittajien ja päättäjien työn tukeminen tiedolla. Näet meidät usein seminaareissa ja mediassa siksi, että tuotamme riippumatonta tietoa ja osaamme tulkita ilmiöitä tutkimuksiin nojaten. Luennot yliopistoissa ja muissa oppilaitoksissa ovat erityinen ilo.

Tutkijoidemme esittelyt ja erikoisalat löydät täältä. Ota rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat tutkittua tietoa.