Tietopaketti: Startupin menestystekijät - tarkastelussa elintarvikeala
Tietopaketti_ Startupin menestystekijät.pdf Tietopaketti_Startupin menestystekijät.pptx

Tietopaketti: Startupin menestystekijät - tarkastelussa elintarvikeala

Julkaistu 18.12.2020

Tietopaketti tarjoaa monipuolista tietoa eri alojen startup-yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Tietopaketti on vapaasti käytettävissä esimerkiksi luento- ja koulutuskäytössä lähde mainiten.

Tämä tietopaketti perustuu e2 Tutkimuksen julkaisuun Startupin menestystekijät – tarkastelussa elintarvikeala ja tapaus Nyhtökaura (2020). Raportin pääkirjoittaja on ETT Reetta Kivelä. Kivelän lisäksi raporttiin ovat kirjoittaneet VTT Jenni Simonen ja YTM Aino Heikkilä.

Tietopaketti tarjoaa monipuolista tietoa eri alojen startup-yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Paketti käsittelee muun muassa startup-yrittäjyyttä, esikuvia ja toimintaympäristöä, innovaatioita sekä elintarvikealan erityispiirteitä. Tietopaketti tukee niin elintarvikealan kuin muiden tulevaisuuden avainalojen yritysten kehittämistä.

Tietopaketti on vapaasti käytettävissä esimerkiksi luento- ja koulutuskäytössä lähde mainiten. Tietopaketin tekemistä ovat tukeneet Elintarviketeollisuusliitto, K-ryhmä ja Startup-säätiö.